Σέρχιο Ράμος και Μαρσέλο είναι συνώνυμα των… τίλων στη Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σέρχιο Ράμος και Μαρσέλο είναι συνώνυμα των… τίλων στη Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σέρχιο Ράμος και Μαρσέλο πορεύονται μαζί στην άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και 13 χρόνια και πλέον μετρούν 22 «ασημικά» στην τροπαιοθήκη τους.

Είναι οι δύο πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές της. Τα ονόματά που βρίσκονται σε κάθε χρυσή σελίδα που έχει γράψει η Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία 13 χρόνια. Ο Σέρχιο Ράμος έλαβε τρία χρόνια νωρίτερα το βάπτισμα του πυρός και το 2006 ο Μαρσέλο έφτασε στη Μαδρίτη… για να μείνει.

Τα δύο πιο βαρυσήμαντα στελέχη της Βασίλισσας κατάφεραν να πανηγυρίσουν ακόμα έναν τίτλο φέτος, την 5η κοινή τους La Liga, έστω κι αν ο ελαφρώς υποβαθμισμένος ρόλος του Βραζιλιάνου και ο τραυματισμός του στο φινάλε, δεν τον άφησαν να βρίσκεται στο πλευρό του αρχηγού του.

Ωστόσο, το συνολικό παλμαρέ των 22 τίτλων είναι χαρακτηριστικό των όσων έχουν ζήσει και πραγματοποιήσει στη σύγχρονη εποχή των Μερένγκες.

Δείτε τα highlights της κοινής πορείας τους στη Βασίλισσα:

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Σέρχιο Ράμος και Μαρσέλο είναι συνώνυμα των… τίλων στη Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE