Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην Κοίλη που κατέκαψε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση δύο εκταρίων

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην Κοίλη που κατέκαψε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση δύο εκταρίων

Σύμφωνα με την Αστυνομία  στις 14:28 η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε κλήση για εκδήλωση πυρκαγιάς σε περιοχή της Κοίλης.

Η φωτιά κατέκαψε δύο εκτάρια ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και διάφορα είδη δέντρων. 

Για την κατάσβεση της εργάστηκαν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης, όπως τέσσερα βυτιοφόρα οχήματα, δύο κινητές μονάδες ενώ στο έργο της κατάσβεσης επέδραμαν  δύο ελικόπτερα που εκμισθώνει η ΚΔ και τέσσερα εναέρια μέσα του Τμήματος Δασών.

Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:29 το απόγευμα  .

Στην περιοχή παρέμειναν δυνάμεις πυρόσβεσης για σκοπούς επιφυλακής.

Τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς  διερευνώνται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE