Τμ. Μετεωρολογίας: Σκαρφαλώνει η θερμοκρασία στα ύψη – Νέα κίτρινη προειδοποίηση – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Τμ. Μετεωρολογίας: Σκαρφαλώνει η θερμοκρασία στα ύψη – Νέα κίτρινη προειδοποίηση – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το τμήμα μετεωρολογίας για την Παρασκευή 24/07.

Σύμφωνα με το τμήμα μετεωρολογίας η κίτρινη προειδοποίηση θα είναι σε ισχύ από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα (24/07).

Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 33 στα ορεινά.

Aναλυτικά η πρόβλεψη: 

Την Παρασκευή 24/07, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ μετά το μεσημέρι αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ. Τοπικά στα νότια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά παράλια και στα ψηλότερα ορεινά και στους 36 στα υπόλοιπα παράλια.

Το βράδυ της Παρασκευής 24/07, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη τοπικά όμως στα νότια θα είναι λίγο ταραγμένη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE