ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΧΑΚ: Συνέχισε με πτωτική πορεία

ΧΑΚ: Συνέχισε με πτωτική πορεία

Πτωτικά κινείται και την Πέμπτη (23/7) το Χρηματιστήριο εν μέσω συνεχιζόμενης επενδυτικής «ανομβρίας».

Ο Γενικός Δείκτης (στις 12:52) υποχωρούσε στις 46,45 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση σε ποσοστό 0,26%. Ο FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 27,60 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση 0,29%. Την ίδια ώρα η αξία των συναλλαγών περιοριζόταν στις €11.115, όγκος ο οποίος είναι υψηλότερος από τον αντίστοιχο ολόκληρης της χθεσινής συνεδρίας.

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, η Κύρια Αγορά και η Εναλλακτική Αγορά παρουσίαζαν απώλειες σε ποσοστό 0,41% και 0,34% αντίστοιχα. Τα Ξενοδοχεία και οι Επενδυτικές Εταιρείες δεν κατέγραφαν μεταβολή.
 
Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €6.321 (χωρίς μεταβολή), της Logicom με €2.160 (άνοδος 0,93%), της Ελληνικής Τράπεζας με €1.886 (πτώση 1,69%), της Salamis Tours με €450 (πτώση 5,26%) και της Τσιμεντοποιΐας Βασιλικού με €298 (πτώση 0,50%).
 
Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης μία κινείται ανοδικά, τρεις πτωτικά και μία παρέμεινε αμετάβλητη. Ο αριθμός των συναλλαγών περιορίζεται σε 11.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ανοδική πορεία ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Σκληρή μάχη ΔΗΚΟ και ΕΛΑΜ - Η χαμηλή συσπείρωση της ΕΔΕΚ

Σε ανοδική πορεία ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Σκληρή μάχη ΔΗΚΟ και ΕΛΑΜ - Η χαμηλή συσπείρωση της ΕΔΕΚ

Ανεβαίνουν οι τόνοι εννέα ημέρες πριν από τις διπλές εκλογές, με τα κόμματα να τρέχουν στην κούρσα για να αυξήσουν κυρίως τα ποσοστά συσπείρωσης. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ φαίνεται να βρίσκονται σε ανοδική πορεία σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση που παρουσίασε το SIGMA το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο ΔΗΣΥ λαμβάνει 24% και το ΑΚΕΛ 23%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top