Συναντήσεις Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς

Συναντήσεις Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς

Συναντήσεις με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων θα έχει την Πέμπτη 23/07, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του στη Βουλή.

Οπως ανακοίνωσε ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ο κ.Μητσοτάκης θα ενημερώσει τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τη συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα, μετά και τις τελευταίες προκλητικές κινήσεις της Τουρκία. 

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE