ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. ΚΟΥΣΙΟΣ: 'Είχαμε προειδοποιήσει την ΕΕ για τις πολιτικές της Τουρκίας'

Κ. ΚΟΥΣΙΟΣ: 'Είχαμε προειδοποιήσει την ΕΕ για τις πολιτικές της Τουρκίας'

Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η Λευκωσία τις εξελίξεις μετά και τις νέες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας ενώ υπάρχει συντονισμός με την Αθήνα σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Μιλώντας στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ και την εκπομπή ‘Πρωινό Δρομολόγιο’, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ‘είχαμε προειδοποιήσει την ΕΕ για τις ενέργειες και τις πολιτικές της Τουρκίας’.

Σύμφωνα με τον κ. Κούσιο, την Τρίτη (21/7), υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του ΥΠΕΞ, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια ενώ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έθεσαν το θέμα με την τουρκική προκλητικότητα ενώπιον των 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Σύνοδο στις Βρυξέλλες.

Όπως ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, υπάρχει συντονισμός με την Αθήνα για το θέμα ενώ θα υπάρξει προσπάθεια και από πλευράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, όσο αυτό είναι δυνατόν, για αποκλιμάκωση της κατάστασης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top