ΤΖΟΚΕΡ: Οι 5+1 αριθμοί που θα έκαναν κάποιο εκατομμυριούχο – Μισθούς δύο χρόνων για δύο τυχερούς (ΠΙΝΑΚΑΣ)

ΤΖΟΚΕΡ: Οι 5+1 αριθμοί που θα έκαναν κάποιο εκατομμυριούχο – Μισθούς δύο χρόνων για δύο τυχερούς (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 21/7 η κλήρωση του Τζόκερ αφήνωντας «γλυκόπικρη» γεύση σε δύο παίκτες που δοκίμασαν την τύχη τους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα δεδομένα του ΟΠΑΠ σημειώθηκε νέο τζακποτ και το τυχερό παιχνίδι την Πέμπτη 23/7 αναμένεται να μοιράσει κοντά στα 4.000.000 ευρώ.

Πατήστε εδώ για να δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τον σχετικό πίνακα

The post ΤΖΟΚΕΡ: Οι 5+1 αριθμοί που θα έκαναν κάποιο εκατομμυριούχο – Μισθούς δύο χρόνων για δύο τυχερούς (ΠΙΝΑΚΑΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE