ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τo προφίλ των δύο νέων κρουσμάτων- Το ένα αφορά ποδοσφαιριστή

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τo προφίλ των δύο νέων κρουσμάτων- Το ένα αφορά ποδοσφαιριστή

Πορτογάλος ποδοσφαιριστής και Κύπρια που υποβλήθηκε σε εξέταση τα δυο νέα κρούσματα της Τρίτης 21/07.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας πρόκειται για ποδοσφαιριστή της Δόξας Κατωκοπιάς ο οποίος ήρθε από Πορτογαλία μέσω Αθήνας στις 18/7, αφού εξασφάλισε ειδική άδεια. Κατά την άφιξή του προσκόμισε πιστοποιητικό αρνητικού PCR τεστ. Με έξοδα της ομάδας του υποβλήθηκε στην εξέταση ιδιωτικά πριν αρχίσει τις προπονήσεις, το οποίο τελικά ήταν θετικό.

Το 2ο κρούσμα είναι Κύπρια που υποβλήθηκε στην εξέταση μετά από παραπομπή από τον Προσωπικό της Ιατρό λόγω συμπτωμάτων, με το αποτέλεσμα να είναι επίσης θετικό.  

Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 1,040.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE