Κύπριος ηθοποιός γίνεται επιχειρηματίας – Ξεκινά την 1η Αυγούστου

Κύπριος ηθοποιός γίνεται επιχειρηματίας – Ξεκινά την 1η Αυγούστου

Καλεσμένος στην καλοκαιρινή εκπομπή του Sigma «Summer», βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21/07, ο αγαπημένος ηθοποιός Χάρης Κκολός, ο οποίος αποκάλυψε πως ετοιμάζεται για το νέο του επιχειρηματικό βήμα. 

Συγκεκριμένα ο Χάρης Κκολός αποκάλυψε πως ανοίγει το δικό του καφέ στην βιομηχανική περιοχή Δαλίου, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει στην 1η Αυγούστου.

Εκτός από το θεατρικό εργαστήρι που έχει μαζί με την σύζυγο του Μαρία Μιχαήλ, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να ριχτεί και στον χώρο της εστίασης.

Χάρης Κκολός: Το οργισμένο post του στο facebook | LifeNewsCY

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE