Μυρίζει «μαγειρεμένη» δημοσκόπηση- Τηλεφωνούν και ζητούν απαντήσεις αγνοώντας επιδεικτικά κόμμα

Μυρίζει «μαγειρεμένη» δημοσκόπηση- Τηλεφωνούν και ζητούν απαντήσεις αγνοώντας επιδεικτικά κόμμα

Ανευθυνότητα, παράλειψη ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω από νέα δημοσκόπηση που ενδεχομένως να δει το φως της δημοσιότητας τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, μεγάλη εταιρία που αναλαμβάνει την διεξαγωγή τηλεφωνικών ανώνυμων δημοσκοπήσεων με θέμα την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές του 2021, ζητά από όσους συμμετέχουν να επιλέξουν μεταξύ ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Οικολόγων, Συμμαχίας Πολιτών, Αλληλεγγύης και ΕΛΑΜ και ΔΗ.ΠΑ αγνοώντας (;) τo κίνημα «Ανεξάρτητοι» με επικεφαλής την Βουλευτή Άννα Θεολόγου, καθώς και άλλα μικρότερα πολιτικά κόμματα.

Όταν ο ερωτώμενος αντέδρασε στη μη συμμετοχή των «Ανεξαρτήτων» στην έρευνα η απάντηση που έλαβε ήταν πως στο ερωτηματολόγιο δεν υπήρχε η πιο πάνω επιλογή ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να καταγραφεί, προσθέτοντας ότι θα ενημερώσει τους «ανωτέρους» της.

Το όλο σκηνικό, θυμίζει μια «μαγειρεμένη» δημοσκόπηση άλλων εποχών και σίγουρα με τέτοια προχειρότητα δεν είναι λογικό να διεξάγονται έρευνες οι οποίες καλώς ή κακώς επηρεάζουν την κοινή γνώμη, δείχνοντας παράλληλα και τη δυναμική διαφόρων υποψηφίων και σχηματισμών.

Στ. Στ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE