ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΝΗ: Πυρά κατά της Αστυνομίας από τον δικηγόρο των δύο συλληφθέντων που αφέθηκαν ελεύθεροι

ΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΝΗ: Πυρά κατά της Αστυνομίας από τον δικηγόρο των δύο συλληφθέντων που αφέθηκαν ελεύθεροι

Βολές κατά του Υπεύθυνου του Τμήματος Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Αμμοχώστου και του Βοηθού Αρχηγού Επιχειρήσεων της Αστυνομίας , για τους χειρισμούς τους στην διερεύνηση της υπόθεσης του φόνου του Παναγιώτη Καλλιτσιώνη εξαπέλυσε ο δικηγόρος των δύο συλληφθέντων που αφέθηκαν ελεύθεροι την Τρίτη (21/7), Αντώνης Δημητρίου. 

Σε επιστολή του στα ΜΜΕ, ο κ. Δημητρίου μιλά για 'εμμονή του υπεύθυνου του ΤΑΕ Αμμοχώστου, ο οποίος δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι η διερεύνηση ενός αδικήματος δεν είναι κάτι εγωιστικό ή προσωπικό, αλλά κάτι το οποίο θα πρέπει να εξετάζεται αντικειμενικά με βάση πάντα τη μαρτυρία'.

Ταυτόχρονα, ο κ. Δημητρίου τονίζει ότι "το γεγονός ότι ένας έμπειρος αξιωματικός, ήτοι ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, δεν εμπόδισε αυτή την διαδικασία από το να φτάσει καν στη Νομική Υπηρεσία, το οποίο βέβαια είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει στο τέλος της ημέρας και τον Αρχηγό της Αστυνομίας, κατά πόσο ένας υπεύθυνος του ΤΑΕ μπορεί να καθορίζει από μόνος του, είτε θα πρέπει να υπάρχει περισσότερη εποπτεία, του τρόπου χειρισμού μιας πολύ σοβαρής υπόθεσης".

Θυμίζουμε ότι οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι την Τρίτη (21/7), μετά από γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας που έκανε λόγο για μη επαρκές μαρτυρικό υλικό από την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top