Βόμβα στο Sigma – Αποχωρεί η Μαρίνα Χατζηκώστα: Τα νέα επαγγελματικά της βήματα και οι παρουσιαστές που αναλαμβάνουν την εκπομπή

Βόμβα στο Sigma – Αποχωρεί η Μαρίνα Χατζηκώστα: Τα νέα επαγγελματικά της βήματα και οι παρουσιαστές που αναλαμβάνουν την εκπομπή

Παρελθόν αποτελεί για τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεσημέρι και κάτι» Μαρίνα Χατζηκώστα.

Πληροφορίες από τον κύκλο της δημοσιογράφου αναφέρουν πως θα δοκιμαστεί στον τομέα του ντοκιμαντέρ.

 

Όσο για την παρουσίαση της εκπομπής «Μεσημέρι και κάτι» όπως προϊδεάζει και ο τηλεοπτικός σταθμός Sigma στην επίσημη του σελίδα στο facebook, αναλαμβάνουν το τιμόνι με την νέα σεζόν οι δημοσιογράφοι Χρήστος Μιχάλαρος και Γεωργία Κωνσταντίνου.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE