KYΠΡΟΣ: Νέος σύνδεσμος για τους αστυνομικούς – Δημιουργήθηκε μετά από διαφωνίες – VIDEO

KYΠΡΟΣ: Νέος σύνδεσμος για τους αστυνομικούς – Δημιουργήθηκε μετά από διαφωνίες – VIDEO

Νέος σύνδεσμος δημιουργήθηκε από τις 16 Ιουλίου 2020, με  σκοπό την δημοκρατία, την διαφάνεια και την διαβούλευση.

Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δημιουργήθηκε μετά από διαφωνίες που είχαν με τον Σύνδεσμο Αστυνομίας Κύπρου σε ότι αφορά χειρισμούς θεμάτων αναβάθμισης κλιμάκων για αστυνομικούς, αστυφύλακες και πυροσβέστες.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του συνδέσμου κ. Νίκος Λοϊζίδης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», ανέφερε πως η δημιουργία αυτού του συνδέσμου έχει σκοπό την ασφάλεια των μελών του σώματος την ώρα καθήκοντος.

«Ένας αστυνομικός εν ώρα καθήκοντος αν πεθάνει ή αν τραυματιστεί δεν υπάρχει καμία ασφάλεια», δήλωσε ο κ. Λοϊζίδης.

Τέλος ο κ. Λοϊζίδης σημείωσε ότι υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη που αφορά την υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου Νικόλα Μεταξά, ωστόσο δεν μπορούσε να αναφέρει περισσότερες πληροφορίες, αλλά είναι αισιόδοξος πως η αλήθεια θα λάμψει στα δικαστήρια.

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του:    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.