Ελεγκτική Υπηρεσία: Δικηγόρος πήρε 7.140 ευρώ για εργασία που δεν έκανε - Νομικοί λειτουργοί απουσίαζαν για 438 μέρες με άδεια ασθενείας

Ελεγκτική Υπηρεσία: Δικηγόρος πήρε 7.140 ευρώ για εργασία που δεν έκανε - Νομικοί λειτουργοί απουσίαζαν για 438 μέρες με άδεια ασθενείας

Ειδική έκθεση με θέμα τον Έλεγχο του Γραφείου της Επιτρόπου Νομοθεσίας δημοσιοποίησε το πρωί της Τρίτης (21/7), η Ελεγκτική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση, δικηγόρος φέρεται να πήρε το ποσό των 7.140 ευρώ για να συντάξει νομοσχέδιο για τα Προσωπικά Δεδομένα, ωστόσο όπως αναφέρεται, η Επίτροπος Νομοθεσίας, σημείωσε ότι δόθηκε προκαταβολή στην εν λόγω δικηγόρο για εργασία που στην ουσία δεν έγινε από αυτήν, αφού προχώρησε μόνο σε κάποιες διορθώσεις.

Μάλιστα, η Ελεγκτική Υπηρεσία εισηγείται την ανάκτηση του ποσού που δόθηκε στην δικηγόρο.

Πέραν τούτου, σύμφωνα με την Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, παρατηρείται το φαινόμενο εκτεταμένης χρήσης των αδειών ασθενείας. Πιο συγκεκριμένα, όπως διαπιστώνει η Υπηρεσία, 4 Νομικοί Λειτουργοί του Γραφείου, απουσίαζαν με άδειες ασθενείας για 438 μέρες για το έτος 2019.

Δείτε την έκθεση ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE