«Να είναι μια χρονιά γεμάτη ποδοσφαιρικες χαρές…» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την πρώτη προπόνηση

«Να είναι μια χρονιά γεμάτη ποδοσφαιρικες χαρές…» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την πρώτη προπόνηση

Επίσημη ενημέρωση από τον Άτλα Αγλαντζιάς αναφέρει…

«Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας καλή αρχή, μια χρονιά γεμάτη ποδοσφαιρικες χαρές και κυρίως με υγεία μακριά από τραυματισμούς! Ακολουθούν εικόνες από την προπόνηση».

The post «Να είναι μια χρονιά γεμάτη ποδοσφαιρικες χαρές…» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την πρώτη προπόνηση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.