ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του οχήματος - Μόνιμος κάτοικος Κύπρου

ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του οχήματος - Μόνιμος κάτοικος Κύπρου

Τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του οχήματος, το οποίο ανατράπηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20/07), στον παλιό δρόμο Πάφου-Λεμεσού, μετά τα Κούκλια και με κατεύθυνση το Χα Ποτάμι.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πρόκειται για Βρετανό υπήκοο ηλικίας 76 ετών, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 17:00 το απόγευμα (20/07), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να εγκλωβιστεί ο οδηγός εντός του οχήματος.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.