Δήμος Πάφου: Συναυλία μνήμης για το πραξικόπημα και την εισβολή

Δήμος Πάφου: Συναυλία μνήμης για το πραξικόπημα και την εισβολή

Με ένα σεμνό μουσικό αφιέρωμα για τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, ο Δήμος Πάφου εξέφρασε για άλλη μια χρονιά την αταλάντευτη βούλησή του να διατηρήσει αναλλοίωτη τη μνήμη και άσβεστο τον πόθο για λευτεριά και επανένωση της Κύπρου.     

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια διοργάνωσε την Κυριακή (19/7) στην Πλατεία Κέννεντυ συναυλία μνήμης και τιμής  με τους  Άδωνη Μιχαηλίδη, Άκη Γεωργίου και  τον Μιχάλη Καρακατσάνη στο πιάνο. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου,  παρά τις φετινές δύσκολες συνθήκες, ο Δήμος Πάφου θυμάται και τιμά εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την προάσπιση της ελευθερίας και της Δημοκρατίας στον τόπο μας κατά  τις μαύρες εκείνες ημέρες του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής τον Ιούλη του 1974.     

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE