Ολόγυμνη στο Ναυάγιο της Ζακύνθου η πιο σέξι ποδηλάτισσα του κόσμου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ολόγυμνη στο Ναυάγιο της Ζακύνθου η πιο σέξι ποδηλάτισσα του κόσμου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

H πληθωρική Σλοβάκα ποδηλάτισσα, Λούσια Γιαβορτσέκοβα, ποζάρει ολόγυμνη στην παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στο νησί και τον ελληνικό τουρισμό

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν πτόησε την πληθωρική Σλοβάκα από το να επισκεφθεί την χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

To 2018 η Λούσια Γιαβορτσέκοβα ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την ενεργό αθλητική δράση και έκτοτε εργάζεται ως μοντέλο και DJ.

 

View this post on Instagram

 

Cast Away 🐚

A post shared by Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova) on

protothema.gr

The post Ολόγυμνη στο Ναυάγιο της Ζακύνθου η πιο σέξι ποδηλάτισσα του κόσμου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE