Τραυματισμός οπαδού από φωτοβολίδα έξω από το Καραϊσκάκη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Τραυματισμός οπαδού από φωτοβολίδα έξω από το Καραϊσκάκη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Στο «Τζάνειο» νοσοκομείο και σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται άτυχος οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος τραυματίστηκε από φωτοβολίδα έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Νεαρός φίλος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο κεφάλι έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» από φωτοβολίδα.

Στο σημείο έφτασε εσπευσμένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον νεαρό φίλαθλο στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου ο άτυχος οπαδός του πρωταθλητή Ελλάδας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

gazzetta.gr

The post Τραυματισμός οπαδού από φωτοβολίδα έξω από το Καραϊσκάκη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE