Τρέλανε το Instagram η Ιωάννα Τούνη: «Μωρέ τα Σαββατοκύριακα είμαι γλυκούλα» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τρέλανε το Instagram η Ιωάννα Τούνη: «Μωρέ τα Σαββατοκύριακα είμαι γλυκούλα»  – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη Μύκονο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ιωάννα Τούνη η οποία έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές με πρώτο σταθμό της το νησί των ανέμων.

Παρέα με καλούς φίλους, η Ιωάννα απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο κυκλαδίτικο νησί και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές. Όπως είναι φυσικό, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες “κερδίζουν” δεκάδες χιλιάδες likes.

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε, τη βλέπουμε να βρίσκεται στην Ψαρρού και να ποζάρει με νάζι στο φακό.

«Μωρέ τα Σαββατοκύριακα είμαι γλυκούλα. Από Δευτέρα είναι το πρόβλημα», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε εντός της στρατιωτικής περιφραγμένης περιοχής στο Ακρωτήρι Λεμεσού, όταν άγνωστο αντικείμενο φέρεται να έπληξε τον χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE