ΠΑΦΟΣ: Έσωσαν άνδρα από πνιγμό - Κούραση και πανικός τον έθεσαν σε κίνδυνο

ΠΑΦΟΣ: Έσωσαν άνδρα από πνιγμό - Κούραση και πανικός τον έθεσαν σε κίνδυνο

Στιγμές πανικού έζησε αλλοδαπός άνδρας που κινδύνευσε σοβαρά με πνιγμό σε παραλία της Πάφου.

Συγκεκριμένα το περιστατικό έλαβε χώρα στην παραλία ‘Μπάνια’ γύρω στις 06:40πμ αφού ο λουόμενος ένιωσε έντονη κόπωση και στη συνέχεια πανικοβλήθηκε κινδυνεύοντας να πνιγεί.
 
Ευτυχώς η παρέμβαση της ναυαγοσωστικής ομάδας της περιοχής ήταν αμεσότατη και με συντονισμένη προσπάθεια ο άνδρας μεταφέρθηκε στη στεριά αποφεύγοντας έτσι τα χειρότερα.
 
Δείτε την ανακοίνωση της ναυαγοσωστικής ομάδας:
 
'Σωτήρια επέμβαση από συναδελφους μας στην επαρχία Πάφου. Συγκεκριμένα σήμερα στις 06.40 το πρωί στην περιοχή 'Μπάνια' αλλοδαπός άντρας λόγω κουρασης και μετέπειτα πανικού κινδύνευσε με πνιγμό. Ανταποκρίθηκαν άμεσα οι συνάδερφοι από το ναυαγοσωστικό σημείο ΠΑΦ14, όπου και ρυμούλκησαν με ασφάλεια τον άνδρα στην στεριά αποτρέποντας τα χειρότερα.'

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»

Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»

Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».