Έρχεται σήμερα Κύπρο από την Ελλάδα για το πέσιμο των υπογραφών – Σημαντική ενίσχυση για την επίθεση

Έρχεται σήμερα Κύπρο από την Ελλάδα για το πέσιμο των υπογραφών – Σημαντική ενίσχυση για την επίθεση

Στην Κύπρο αναμένεται σε μερικές ώρες ο Κενάν Μπαργκάν (Kenan Bargan) για λογαριασμό της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών.

Οι πληροφορίες του Themasports.com κάνουν λόγο πως η πλευρά του παίκτη συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της Καρμιώτισσας και έχει ήδη έτοιμες τις αποσκευές του για να ταξιδέψει στην Κύπρο σήμερα για τα τυπικά και το πέσιμο των υπογραφών στα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας.

Ο Κενάν Μπαργκάν έχει γεννηθεί στην Καβάλα, την 25η Οκτωβρίου 1988, έχει ύψος 1.78, με κλασσική θέση αυτή του αριστερού εξτρέμ.

Στη μέχρι στιγμής ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε σε Ασπίδα Ξάνθη, Οδυσσέα Αναγέννησης, Βέροια, ΑΕΛ Καλλονή, Πανιώνιο, Άρη Θεσσαλονίκης και Λάρισα.

The post Έρχεται σήμερα Κύπρο από την Ελλάδα για το πέσιμο των υπογραφών – Σημαντική ενίσχυση για την επίθεση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE