ΚΥΠΡΟΣ: Χωρίς προβλήματα το οδικό δίκτυο - Υπενθύμιση για το Κυριακάτικο διάταγμα

ΚΥΠΡΟΣ: Χωρίς προβλήματα το οδικό δίκτυο - Υπενθύμιση για το Κυριακάτικο διάταγμα

Η πρωινή αναφορά της Κυριακής (19/07) για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο δεν καταγράφει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.

Υπενθυμίζουμε το σχετικό διάταγμα που εξέδωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου και τέθηκε σε ισχύ από τις 12 Ιουλίου, σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η διακίνηση αρθρωτών μηχανοκίνητων οχημάτων, κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες της Κυριακής. Το διάταγμα θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι και τις 26 Ιουλίου 2020.

Σύμφωνα με το διάταγμα, μεταξύ των ωρών 9π.μ. - 1μ.μ. και 4μ.μ. – 8μ.μ., των Κυριακών 19 και 26 Ιουλίου, απαγορεύεται η διακίνηση αρθρωτών μηχανοκίνητων οχημάτων, στους αυτοκινητόδρομους, καθώς και στους υπεραστικούς δρόμους Λευκωσίας – Τροόδους, Λεμεσού – Πλατρών – Τροόδους και Πάφου – Πόλεως Χρυσοχούς.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι, κάθε Κυριακή, η Αστυνομία εκδίδει σε τακτική βάση, αλλά και εκτάκτως, ανακοινώσεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο. Οι ανακοινώσεις αυτές δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας (www.cypruspolicenews.com), τους λογαριασμούς της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter) και στην εφαρμογή για κινητές ηλεκτρονικές συσκευές (application) της Αστυνομίας, τις οποίες καλείτε το κοινό να συμβουλεύεται πριν από τη διακίνηση του.

Τέλος, σημειώνεται ότι η πιστή τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, η τήρηση αποστάσεων ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και η συνεργασία του κοινού με την Αστυνομία, είναι απαραίτητα συστατικά, για μείωση των προβλημάτων και των κινδύνων στο οδικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE