ΕΛΛΑΔΑ: Πού βρέθηκαν τα κρούσματα - Μειώθηκαν στην περιφέρεια

ΕΛΛΑΔΑ: Πού βρέθηκαν τα κρούσματα - Μειώθηκαν στην περιφέρεια

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο (18/07) 19 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 0 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3983, εκ των οποίων το 54.7% άνδρες αφορά άνδρες.

Από τα δεκαεννέα κρούσματα, 3 εισαγόμενα κρούσματα προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο, 9 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής, 2 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, 1 κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, 1 κρούσμα την περιφερειακή ενότητα Κυκλάδων, 1 κρούσμα την περιφερειακή ενότητα Λάρισας, 1 κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης, και 1 κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής.

1088 (27.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2044 (51.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.