ΑΡΜΕΝΙΑ: Καταστράφηκε έως και 40% η ελίτ στρατιωτική ομάδα «Yashma» του Αζερμπαϊτζάν

ΑΡΜΕΝΙΑ: Καταστράφηκε έως και 40% η ελίτ στρατιωτική ομάδα «Yashma» του Αζερμπαϊτζάν

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας Αρτσρούν Χοβαννισιάν στην τελική ενημέρωση στην επαρχία Ταβούς δήλωσε, ότι μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής (17/07) οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αρμενίας κατέστρεψαν έως και το 40% της ελίτ ομάδας «Yashma» αποτελούμενοι από τις 100 ειδικές δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν.

Την είδηση δημοσίευσε η ιστοσελίδα el.armradio.gr και αναδημοσιεύει ο γεωπολιτικός αναλυτής και δημοσιογράφος Σάββας Καλεντερίδης στο infognomonpolitics.gr. 

«Προς το παρόν, έχουμε αποδεικτικά στοιχεία για την αφαίρεση 10 πτωμάτων με αποδεικτικές φωτογραφίες. Η ομάδα περίπου 100 ατόμων υπέστη σημαντικές απώλειες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το «Yashma» είναι μια ελίτ ομάδα ιδιαίτερης σημασίας στο Αζερμπαϊτζάν, η χρήση της οποίας αποδεικνύει, ότι τα συνοριακά σημεία ελέγχου του Αζερμπαϊτζάν δεν είναι σε θέση να εκτελέσουν τα μαχητικά τους καθήκοντα.

Μετά από αυτό, ο εχθρός συνεχίζει τακτικά την επίθεση προς την κατεύθυνση των Αρμενικών μαχητικών θέσεων και των οικισμών.

 ΠΗΓΗ: el.armradio.am

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE