ΠΑΦΟΣ: Του πέρασαν χειροπέδες και αυτός αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση

ΠΑΦΟΣ: Του πέρασαν χειροπέδες και αυτός αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 55χρονου σε σχέση με υπόθεση δόλιας ιδιοποίησης ηλεκτρικής ενέργειας και παράνομης εισόδου σε κατοικία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 55χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από γειτονικό του σπίτι στην Πάφο.

Η καταγγελία για την κλοπή στην Αστυνομία έγινε από 74χρονη ιδιοκτήτρια της κατοικίας. Έκτοτε αυτός καταζητείτο και συνελήφθη την Πέμπτη 16/07. 

Ο 55χρονος ανακρινόμενος μετά την σύλληψη του αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση της κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος από γειτονική του κατοικία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.