ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ: Σε κρίσιμη κατάσταση 56χρονος εφοριακός μετά από επίθεση με τσεκούρι -'Σας άρεσε; Καλά να πάθετε' -VIDEO

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ: Σε κρίσιμη κατάσταση 56χρονος εφοριακός μετά από επίθεση με τσεκούρι -'Σας άρεσε; Καλά να πάθετε' -VIDEO

Σοβαρά σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται 56χρονος εφοριακός στην Κοζάνη, ο οποίος τραυματίστηκε από 45χρονο με τσεκούρι την Πέμπτη (16/07). 

Ο 56χρονος υποβλήθηκε την Παρασκευή 17/07, σε δεύτερη επέμβαση για αποσυμφόρηση αιματώματος στο κεφάλι.

Στην την ίδια επίθεση, τραυματίστηκαν και δύο γυναίκες 67 και 47 ετών, αντίστοιχα, που νοσηλεύονται στο ίδιο νοσοκομείο.

Η 67χρονη, αφού εκτιμηθεί η κατάστασή της και δοθεί η έγκριση από νευροχειρουργούς, αναμένεται να υποβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα σε γναθοχειρουργική επέμβαση σε συνεργασία με ωτορινολαρυγγολόγο, οφθαλμίατρο και νευροχειρουργό. Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Β΄ΜΕΘ του «Παπανικολάου».

Τέλος, η 47χρονη είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο άλλους τραυματίες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα protothema.gr, ο δράστης της εγκληματικής αυτής ενέργειας, προέβη στις αποτρόπαιες πράξεις του με τρόπο που προκαλούσε τρόμο και φρίκη.

«Σας άρεσε; Καλά να πάθετε», φέρεται να είπε ο δράστης, ο οποίος κτυπούσε με μανία τα θύματά του.

Εξάλλου, ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου νοσηλεύονται τα τρία πρόσωπα, δήλωσε πως πρώτη φορά είδε να γίνεται αυτό απ΄λο άνθρωπο σε άνθρωπο.

Να σημειωθεί ότι η μια εκ των δυο γυναικών που τραυματίστηκε, έχασε το μάτι της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE