ΛΕΜΕΣΟΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΚΑΝ: Χειροπέδες στον 30χρονο που κατηγορείται ως εγκέφαλος

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΚΑΝ: Χειροπέδες στον 30χρονο που κατηγορείται ως εγκέφαλος

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στον 30χρονο Mohammed Shafeeq Mohammed Mohammed από το Ιράκ το απόγευμα της Παρασκευής (17/07), ο οποίος καταζητείτο για αδικήματα  της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, παράνομης κατοχής διαβαθμισμένων ουσιών και παράνομης παραγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου.     

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 30χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής 17/07, από Μέλη της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 30χρονος φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της υπόθεσης του κυκλώματος crystal, το οποίο βρέθηκε μετά από έρευνες σε αποθήκη στη Λεμεσό, έπειτα από τις οποίες συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα. 

Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος καταζητείτο και για την υπόθεση απαγωγής με σκοπό το φόνου του 31χρονου Σύρου Ahmed Zaidan.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE