ΟΥΖΟΧΟ: Από το «1» στα γαλαζοκίτρινα – Το τελευταίο πράσινο και… πικάντικο ποστ του! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΟΥΖΟΧΟ: Από το «1» στα γαλαζοκίτρινα – Το τελευταίο πράσινο και… πικάντικο ποστ του! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Φράνσις Ουζόχο είναι και επίσημα παίκτης του ΑΠΟΕΛ.

Πέρασε από πολλά στάδια το σήριαλ Ουζόχο όμως στο τέλος κατέληξε στον ΑΠΟΕΛ παρά το γεγονός ότι τον ήθελε και η Ομόνοια.

Μάλιστα ένα μήνα πριν, στις 15 Μαΐου πανηγύριζε και αυτός την πρωτιά γράφοντας χαρακτηριστικά, «Πρωταθλητές Κύπρου», κάτι που σίγουρα δεν συμφωνούν οι ΑΠΟΕΛίστες λόγω και της ιδιαιτερότητας της περασμένης σεζόν με την πανδημία.

«Μείνετε ασφαλείς και κρατάτε αποστάσεις. Συγχαρητήρια στην οικογένεια της Ομόνοιας, τα καταφέραμε και το Τσάμπιονς Λιγκ μας περιμένει. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΥΠΡΟΥ», είχε γράψει πριν ένα μήνα όμως πλέον το επόμενο του ποστ αναμένεται να είναι… γαλαζοκίτρινο.

The post ΟΥΖΟΧΟ: Από το «1» στα γαλαζοκίτρινα – Το τελευταίο πράσινο και… πικάντικο ποστ του! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE