ΠΑΦΟΣ: Έκλεβε ρεύμα από γειτονικό σπίτι - Χειροπέδες σε 55χρονο

ΠΑΦΟΣ: Έκλεβε ρεύμα από γειτονικό σπίτι - Χειροπέδες σε 55χρονο

Yπόθεση δόλιας ιδιοποίησης ηλεκτρικής ενέργειας και παράνομης εισόδου σε κατοικία, διερευνά η Αστυνομία Πάφου με τη σύλληψη 55χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 55χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από γειτονικό του σπίτι στην Πάφο.

Η καταγγελία για την κλοπή στην Αστυνομία έγινε από 74χρονη ιδιοκτήτρια της κατοικίας. Έκτοτε αυτός καταζητείτο και συνελήφθη χθες. 

Ο 55χρονος ανακρινόμενος μετά την σύλληψη του αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση της κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος από γειτονική του κατοικία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.