Σετιέν: «Δεν ξέρω αν θα είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα…»

Σετιέν: «Δεν ξέρω αν θα είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα…»

Μετά την ήττα από την Οσασούνα και την αποτυχία του πρωταθλήματος, ο Κίκε Σετιέν μόνο βέβαιος δεν είναι για την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα!

Κάθε λόγο για να ανησυχεί, σχετικά με το μέλλον του, έχει ο Κίκε Σετιέν!

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, είδε την ομάδα του να χάνει από την Οσασούνα και να πραγματοποιεί άλλη μία φετινή αξιολύπητη εμφάνιση. Την ίδια ώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης σήκωνε το πρωτάθλημα!

Ετσ, ο κόουτς των Καταλανών μόνο βέβαιος δεν είναι για το μέλλον του. Μάλιστα, δεν ξέρει αν θα είναι στην θέση του και για τα ματς του Champions League (σ.σ. παίζει στις 8/8 με τη Νάπολι την ρεβάνς του 1-1).

«Ελπίζω να είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα στο Champions League, αλλά δεν ξέρω», απάντησε σε σχετική ερώτηση, ενώ για το αν συμφωνεί με τη σκληρή κριτική που άσκησε ο… ξενερωμένος Μέσι είπε:

«Συμφωνώ με τον Μέσι σε κάποια σημεία. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, αν δεν το κάνουμε θα μας κοστίσει σε οτιδήποτε θέλουμε να κάνουμε».

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Σετιέν: «Δεν ξέρω αν θα είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE