Σετιέν: «Δεν ξέρω αν θα είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα…»

Σετιέν: «Δεν ξέρω αν θα είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα…»

Μετά την ήττα από την Οσασούνα και την αποτυχία του πρωταθλήματος, ο Κίκε Σετιέν μόνο βέβαιος δεν είναι για την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα!

Κάθε λόγο για να ανησυχεί, σχετικά με το μέλλον του, έχει ο Κίκε Σετιέν!

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, είδε την ομάδα του να χάνει από την Οσασούνα και να πραγματοποιεί άλλη μία φετινή αξιολύπητη εμφάνιση. Την ίδια ώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης σήκωνε το πρωτάθλημα!

Ετσ, ο κόουτς των Καταλανών μόνο βέβαιος δεν είναι για το μέλλον του. Μάλιστα, δεν ξέρει αν θα είναι στην θέση του και για τα ματς του Champions League (σ.σ. παίζει στις 8/8 με τη Νάπολι την ρεβάνς του 1-1).

«Ελπίζω να είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα στο Champions League, αλλά δεν ξέρω», απάντησε σε σχετική ερώτηση, ενώ για το αν συμφωνεί με τη σκληρή κριτική που άσκησε ο… ξενερωμένος Μέσι είπε:

«Συμφωνώ με τον Μέσι σε κάποια σημεία. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, αν δεν το κάνουμε θα μας κοστίσει σε οτιδήποτε θέλουμε να κάνουμε».

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Σετιέν: «Δεν ξέρω αν θα είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE