Ουάσινγκτον - Λονδίνο: Συμφώνησαν να συνεργαστούν για την προώθηση 'επιπλέον αξιόπιστων λύσεων 5G'

Ουάσινγκτον - Λονδίνο: Συμφώνησαν να συνεργαστούν για την προώθηση 'επιπλέον αξιόπιστων λύσεων 5G'

Οι Υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Βρετανίας συμφώνησαν να προωθήσουν την ανάπτυξη "επιπλέον αξιόπιστων λύσεων 5G", ανακοίνωσε σήμερα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, δύο ημέρες αφότου το Λονδίνο αποφάσισε να αποκλείσει έως το 2027 τον εξοπλισμό του κινεζικού γίγαντα των τηλεποικοινωνιών Huawei από το βρετανικό δίκτυο 5G .

"Ο Υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο συνομίλησε σήμερα με τον υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Ντόμινικ Ράαμπ και συζήτησαν την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να αποτρέψει τη χρήση μη ασφαλούς τεχνολογίας στα δίκτυά του 5G.

Ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών συμφώνησαν να συνεργαστούν για την προώθηση της ανάπτυξης επιπλέον αξιόπιστων λύσεων 5G", δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μόργκαν Ορτέιγκους σε ανακοίνωση, χωρίς να παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE