Ουάσινγκτον - Λονδίνο: Συμφώνησαν να συνεργαστούν για την προώθηση 'επιπλέον αξιόπιστων λύσεων 5G'

Ουάσινγκτον - Λονδίνο: Συμφώνησαν να συνεργαστούν για την προώθηση 'επιπλέον αξιόπιστων λύσεων 5G'

Οι Υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Βρετανίας συμφώνησαν να προωθήσουν την ανάπτυξη "επιπλέον αξιόπιστων λύσεων 5G", ανακοίνωσε σήμερα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, δύο ημέρες αφότου το Λονδίνο αποφάσισε να αποκλείσει έως το 2027 τον εξοπλισμό του κινεζικού γίγαντα των τηλεποικοινωνιών Huawei από το βρετανικό δίκτυο 5G .

"Ο Υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο συνομίλησε σήμερα με τον υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Ντόμινικ Ράαμπ και συζήτησαν την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να αποτρέψει τη χρήση μη ασφαλούς τεχνολογίας στα δίκτυά του 5G.

Ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών συμφώνησαν να συνεργαστούν για την προώθηση της ανάπτυξης επιπλέον αξιόπιστων λύσεων 5G", δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μόργκαν Ορτέιγκους σε ανακοίνωση, χωρίς να παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE