ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο - Πού διεξάγονται εργασίες

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο - Πού διεξάγονται εργασίες

Σε ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου προχώρησε η Αστυνομία το πρωί της Παρασκευής (17/7).\

Αναλυτικά:

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα. Όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Συνεχίζονται οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού για την κατασκευή αποχετευτικού όμβριων υδάτων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, 2020 και διεξάγονται μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 7.00μ.μ., από Δευτέρα έως Πέμπτη και μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 3.00μ.μ. κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. 

Στο κέντρο της Λευκωσίας, άρχισαν από την Δευτέρα 13.07.20 και συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης του εμπορικού τριγώνου των οδών Μακάριου Γ’ – Στασικράτους και Ευαγόρου για την ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας. Οι εργασίες περιλαμβάνουν το τμήμα της λεωφόρου Μακαρίου Γ’ από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με  τις οδούς Αφροδίτης και Στασάνδρου, στο οποίο δεν θα επιτρέπεται η διακίνηση οχημάτων. 

Σχετική ενημέρωση, καθώς και χάρτης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE