Προπονήσεις με όλα τα νέα αποκτήματα! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Προπονήσεις με όλα τα νέα αποκτήματα! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά: 

«Ενημέρωση :

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού με διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή μας Πάμπου Χριστοδούλου.

Η ομάδα μας θα φιλοξενείται στο ξενοδοχείο E-Hotel από τις 20-26/7 όπου θα συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία της με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις.

Έχουν ενσωματωθεί και συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις μας όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας όπου ο προπονητής μας θα έχει την ευκαιρία να δει σε δράση όλους τους ποδοσφαιριστές μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»

The post Προπονήσεις με όλα τα νέα αποκτήματα! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE