Ανάγκη στελέχωσης ΓΝ Πάφου με θωρακοχειρούργο και νευροχειρούργο, δηλώνει η Διευθύντρια του Ακτινολογικού

Ανάγκη στελέχωσης ΓΝ Πάφου με θωρακοχειρούργο και νευροχειρούργο, δηλώνει η Διευθύντρια του Ακτινολογικού

Tο θέμα της αναγκαιότητας ενίσχυσης του ΓΝ Πάφου με στελέχωση ιατρών θωρακοχειρούργου  και νευροχειρούργου έθιξε με δηλώσεις της η Διευθύντρια του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου δρ. Λία Ψαρά.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Ψαρά  αναφέρθηκε, με αφορμή σημερινό εργατικό ατύχημα που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εργαζόμενου, στην αναγκαιότητα της ενίσχυσης του ΓΝ Πάφου με θωρακοχειρούργο και νευροχειρούργο, προσθέτοντας πως επιβάλλεται η αγορά μαγνητικού τομογράφου, ώστε να παρασχεθεί έγκαιρα βοήθεια στον κάθε ασθενή.

Η κ. Ψαρά ανέφερε ακόμη πως “ βρισκόμαστε στη 2η φάση του ΓεΣΥ”και σίγουρα, όπως είπε, “οι υπηρεσίες έπρεπε να ήταν αναβαθμισμένες με σωστό εξοπλισμό”.  

Επιπρόσθετα η Διευθύντρια του Ακτινολογικού Τμήματος του ΓΝ Πάφου σημείωσε πως το Τμήμα της δέχεται πολλά ατυχήματα, όχι μόνο εργατικά  άλλα και άλλα, αναφέροντας πως κάποια περιστατικά είναι βαριά και θα πρέπει να τύχουν της σωστής αντιμετώπισης και με τα κατάλληλα μέσα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE