Να δημοσιοποιηθεί και επικαιροποιηθεί η λίστα Γιωρκάτζη, λέει η Δημοκρατική Παράταξη

Να δημοσιοποιηθεί και επικαιροποιηθεί η λίστα Γιωρκάτζη, λέει η Δημοκρατική Παράταξη

Εάν θέλουμε πραγματικά να υπάρξει διαφάνεια και να χυθεί άπλετο φως, θα πρέπει η λεγόμενη λίστα «Γιωρκάτζη», να δημοσιοποιηθεί άμεσα και τάχιστα να επικαιροποιηθεί, λέει σε ανακοίνωση η Δημοκρατική Παράταξη προσθέτοντας ότι στο αμέσως επόμενο στάδιο, η Βουλή θα πρέπει να προχωρήσει στη διερεύνηση των Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων που έτυχαν προνομιακής διαχείρισης και τους έγιναν χαριστικά δάνεια και αναδιαρθρώσεις.

"Στόχος δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι η άδικη σπίλωση και η ανθρωποφαγία πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων, που συμβαίνει συνήθως κάτω από τέτοιες περιπτώσεις", λέει το κόμμα, σημειώνοντας πως σε μια περίοδο διάχυτης καχυποψίας και αμφισβήτησης του πολιτικού συστήματος, αυτό που προέχει, αλλά και προβάλλει ως αδήριτη ανάγκη, είναι η απαλλαγή του πολιτικού και θεσμικού συστήματος της χώρας από την απαξίωση της κοινωνίας και να υπάρξουν ενέργειες που να ευθυγραμμίζονται και να ικανοποιούν το περί δικαίου αίσθημα του λαού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE