ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναζητείται πρόσωπο για διάρρηξη και κλοπή - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναζητείται πρόσωπο για διάρρηξη και κλοπή - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία αναζητεί το πρόσωπο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στις 13/7/2020, σε εστιατόριο στη Λευκωσία.

 

Με ανακοίνωση της η αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222/31 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας Καταγγελία Εγκλήματος, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE