Τουρκία: Συνετρίβη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας - Επτά νεκροί

Τουρκία: Συνετρίβη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας - Επτά νεκροί

Τραγωδία σημειώθηκε στην Τουρκία καθώς αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν επτά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, που επικαλείται πληροφορίες από τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, τα επτά στελέχη ήταν πάνω σε αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών, επιτήρησης και αναγνώρισης, το οποίο συνετρίβη στην ανατολική επαρχία Βαν της Τουρκίας.

«Ενημερωθήκαμε πως χάσαμε επτά ήρωες, δύο εκ των οποίων ήταν οι πιλότοι», ανέφερε ο Σοϊλού. Το αεροπλάνο συνετρίβη σε υψόμετρο 2.200 μέτρων στο όρος Αρτος, όπως επισήμανε ο υπουργός. Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Φαν Φέριτ Μέλεν στις 6:35 το απόγευμα, τοπική ώρα, ενώ η τελευταία φορά που υπήρξε επικοινωνία με το ραντάρ,ήταν στις 10:45. Η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι πιλότοι με τον πύργο ελέγχου, ήταν στις 10:32.

Από: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE