ΕΜΠΟΔΙΟ για Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ και Μπάγιτς: Το αίτημα της Ουντινέζε που τους έκοψε την ΦΟΡΑ

ΕΜΠΟΔΙΟ για Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ και Μπάγιτς: Το αίτημα της Ουντινέζε που τους έκοψε την ΦΟΡΑ

Στο ενδιαφέρον Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ για τον Βόσνιο φορ, Ρίαν Μπάγιτς αναφέρεται ιστοσελίδα της Βοσνίας και το… εμπόδιο που έβαλε η Ουντινέζε.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της σελίδας sportsport.ba, οι δύο αιώνιοι της Λευκωσίας προσέγγισαν την Ουντινέζε για να αποκτήσουν τον 26χρονο επιθετικό όμως βρήκαν εμπόδιο το… αίτημα της Ουντινέζε.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στο ρεπορτάζ ότι ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια τον ζήτησαν ως δανεικό όμως η Ουντινέζε ζήτησε να πληρώνουν όλο το συμβόλαιο του παίκτη, κάτι το οποίο ανάγκασε τους δύο αιώνιους να κάνουν πίσω. Η Ουντινέζε προτίθεται να δώσει δανεικό τον Μπάγιτς όμως θα πρέπει πρώτα οι ενδιαφερόμενοι να καλύψουν το συμβόλαιο του, κάτι το οποίο αυτή την στιγμή δεν είναι διατεθειμένες να κάνουν Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ.

The post ΕΜΠΟΔΙΟ για Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ και Μπάγιτς: Το αίτημα της Ουντινέζε που τους έκοψε την ΦΟΡΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE