Δεν κάνει τέτοιου είδους “ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ” ο Κετσπάγια…

Δεν κάνει τέτοιου είδους “ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ” ο Κετσπάγια…

Στην Ελλάδα δημοσιεύτηκαν χθες πληροφορίες, ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει τον Κετσπάγια για διάδοχο του Βλάνταν Ίβιτς

Μην εκπλήττεστε που βγήκαν οι πληροφορίες από τη Μητέρα Πατρίδα, αφού εκτελεστικός πρόεδρος της Ισραηλινής ομάδας, είναι ο Τζακ Αγγελίδης.

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της γειτονικής χώρας.

Yπό άλλες συνθήκες, ο Τιμούρ θα πήγαινε -χωρίς δισταγμό- να δουλέψει εκεί.

Εννοώ, αν δεν είχε συμβατικές υποχρεώσεις με την Ανόρθωση, σε έναν σύλλογο, που η σχέση του δεν είναι απλώς (ψυχρή) επαγγελματική.

Ξεκίνησε κάτι πέρσι το Καλοκαίρι, θέλει σε κάποια στιγμή, να ζήσει (ξανά) στιγμές δόξας, όπως κατά τις προηγούμενες θητείες του, αρχικά σαν παίχτης και μετά ως προπονητής.

Θεωρώ λοιπόν, ότι ο Κετσπάγια, δεν πρόκειται να “προδώσει” την Ανόρθωση και τους χιλιάδες οπαδούς της, για χάριν της ομάδας του Λαού του Ισραήλ.

Όσο δελεαστική κι αν είναι, η πρόταση που έχει ενώπιον του.

Π.Χ. 

The post Δεν κάνει τέτοιου είδους “ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ” ο Κετσπάγια… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE