«ΜΠΗΧΤΗ» Γκουαρδιόλα σε Κλοπ – Μουρίνιο: «Ας μας νικήσουν στο γήπεδο»!

«ΜΠΗΧΤΗ» Γκουαρδιόλα σε Κλοπ – Μουρίνιο: «Ας μας νικήσουν στο γήπεδο»!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε έτοιμη την απάντηση προς όσους σχολίασαν με ενόχληση τη δικαίωση της Μάντσεστερ Σίτι στο CAS!

Ο Καταλανός τεχνικός θέλησε να είναι ξεκάθαρος και να μην ασχοληθεί ιδιαίτερα με δηλώσεις και σχόλια, δείχνοντας πως το γήπεδο είναι η καταλληλότερη ευκαιρία και η … μεγαλύτερη πρόκληση για κάθε αντίπαλο της Μάντσεστερ Σίτι.

«Θα ήθελα να σταματήσουν ν’ ασχολούνται, αλλά δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Επειδή είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού, ας έρθουν να μας νικήσουν στο γήπεδο. Ο κόσμος εδώ στην Αγγλία έλεγε ότι θα μας άξιζε να παίξουμε στη LeagueTwo. Ακόμα και τότε, επαναλαμβάνω ότι εδώ θα έμενα» είπε ο Πεπ!

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «ΜΠΗΧΤΗ» Γκουαρδιόλα σε Κλοπ – Μουρίνιο: «Ας μας νικήσουν στο γήπεδο»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE