Επίθεση μασκοφόρων σε προπονητή!

Επίθεση μασκοφόρων σε προπονητή!

Επίθεση από τρεις μασκοφόρους τα ξημερώματα της Τρίτης (14/07) κατήγγειλε ο προπονητής της Ρίο Άβε και άλλοτε του Αστέρα Τρίπολης, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Μια πολύ δυσάρεστη περιπέτεια βίωσε στις 2.15 τα ξημερώματα της Τρίτης (14/07) ο προπονητής της Ρίο Άβε, Κάρλος Καρβαλιάλ, όπως κατήγγειλε ο άλλοτε τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης (το 2008) στο προφίλ του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον Καρβαλιάλ, τρεις μασκοφόροι άνδρες επιτέθηκαν σε αυτόν και στον γιο του, ενώ επέστρεφαν στο σπίτι, στην Μπράγκα, μετά τον αγώνα της Ρίο Άβε στο Φουνσάλ κόντρα στην Μαρίτιμο (0-0).

«Το ένστικτό μου με οδήγησε να προβάλλω αντίσταση και, με την βοήθεια του γιου μου Ζοσέ Κάρλος, καταφέραμε να επιλύσουμε την κατάσταση. Προέκυψαν κάποιες γρατσουνιές και ένα αιμάτωμα, αλλά τίποτα το ανησυχητικό» έγραψε στο προφίλ του ο 54χρονος προπονητής, ο οποίος έκανε και την απαραίτητη καταγγελία στις τοπικές αρχές.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Επίθεση μασκοφόρων σε προπονητή! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE