15 άτυποι μετανάστες στην Περιστερώνα…

15 άτυποι μετανάστες στην Περιστερώνα…

Συνεχίζονται οι ροές άτυπων μεταναστών από τα κατεχόμενα.

Την Τρίτη (14/07), γύρω στις 05:45 τα ξημερώματα, εντοπίστηκαν στην Περιστερώνα 15 πρόσωπα με καταγωγή από τη Συρία.

Εισήλθαν στις ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές, μέσω κατεχομένων.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας, ενώ κατόπιν διευθετήσεων οι 15 άτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσον λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, κατά τον χειρισμό περιπτώσεων άτυπων μεταναστών. Και για διαφύλαξη της υγείας των ίδιων, αλλά και για αποτροπή της εξάπλωσης του Covid-19.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.