Ξεκινάει προετοιμασία – Οι παίκτες που κλήθηκαν στην πρώτη προπόνηση

Ξεκινάει προετοιμασία – Οι παίκτες που κλήθηκαν στην πρώτη προπόνηση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου όπου ενημερώνει…

«Ο Διγενής Ακρίτας ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας του για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Καλούνται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την ομάδα αντρών και όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του σωματείου στο Μακάρειο Στάδιο την Τετάρτη 15/7 στις 4:30μμ».

The post Ξεκινάει προετοιμασία – Οι παίκτες που κλήθηκαν στην πρώτη προπόνηση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE