ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγικό τέλος σε εργατικό ατύχημα - Νεκρός ο 66χρονος Λουκάς Μοσφίλης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγικό τέλος σε εργατικό ατύχημα - Νεκρός ο 66χρονος Λουκάς Μοσφίλης

Νέα τραγωδία στην Κύπρο, καθώς έχουμε ακόμη ένα νεκρό άνδρα στη Λεμεσό.

Η περίπτωση αφορά το εργατικό ατύχημα που ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης (14/07). Το περιστατικό συνέβη στις 8:30 το πρωί.

Νεκρός είναι ο Λουκάς Μοσφίλης, 66 χρονών.

Σύμφωνα με αστυνομική πληροφόρηση, ο θάνατός του προήλθε μετά από εργατικό ατύχημα, σε εγκαταστάσεις ιδιωτικής εταιρείας στην Λεμεσό, στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη. Aσθενοφόρο μετέφερε τον 66χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο άτυχος Λουκάς Μοσφίλης άδειαζε δέσμες πλακάζ από κοντέινερ, με την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 3 δέσμες συνολικού βάρους 1.5 τόνων έπεσαν από το ανυψωτικό μηχάνημα και τον καταπλάκωσαν.

Η Αστυνομία βρίσκεται στην σκηνή διερευνώντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε ο θάνατος του εργάτη.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο Προϊστάμενος του Επαρχιακού Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Λεμεσού, Κύπρος Κύπρου, «από τις πρώτες ενδείξεις και πληροφορίες που έχουμε πάρει, το ατύχημα έγινε κατά την εκφόρτωσης δεσμίδων ξυλείας από εμπορευματοκιβώτιο που ήρθε από τη Ρωσία».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΩΡΑ: Σοβαρό ατύχημα με εργάτη

Σύμφωνα με τον κ. Κύπρου εντός του εμπορευματοκιβωτίου υπήρχαν 21 δεσμίδες ξυλείας «οι 15 ήταν σε πλάγια θέση στο πάτωμα και είχαν εκφορτωθεί και έμειναν τέσσερις δεσμίδες που οι τρεις ήταν στο βάθος του εμπορευματοκιβωτίου όρθιες και μία επίσης όρθια στο πλάι».

Ενώ γινόταν προσπάθεια να εξευρεθεί τρόπος εκφόρτωσης και των υπόλοιπων δεσμίδων, συνέχισε, υποχώρησαν δυο από τις τρεις που βρίσκονταν σε όρθια θέση στο βάθος του εμπορευματοκιβωτίου, συνολικού βάρους περίπου 1500 κιλών, με αποτέλεσμα να καταπλακώσουν τον άτυχο 65χρονο.

«Τέτοια ατυχήματα συμβαίνουν και είναι πολύ σοβαρά όταν υπάρχουν μεγάλου όγκου και βάρους υλικά σε όρθια θέση», ανέφερε και πρόσθεσε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει οι εμπλεκόμενοι να εκτιμούν ορθά τους κινδύνους.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε πως «ήταν μία συγκυρία και του τρόπου στοιβασίας αλλά και του ότι δεν εκτιμήθηκε ορθά ο κίνδυνος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top