Νέο YOOPI παιδικό επιδόρπιο γιαουρτιού από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Νέο YOOPI παιδικό επιδόρπιο γιαουρτιού από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Με στόχο να καλύψει τις διατροφικές απαιτήσεις και γευστικές προτιμήσεις των παιδιών, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου λανσάρει τη νέα σειρά παιδικού επιδόρπιου γιαουρτιού YOOPI σε γεύση φράουλα, μπανάνα και μπισκότο.

Το νέο YOOPI παιδικό, που παράγεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα, κυκλοφορεί στις υπεραγορές σε προσφορά γνωριμίας 2+1 ΔΩΡΕΑΝ και είναι διαθέσιμο σε τριπλή συσκευασία, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, η οποία περιλαμβάνει τις 3 γεύσεις και συνοδεύεται από ξεχωριστό τμήμα με σοκολατένια δημητριακά - μπισκότο.

Επιπλέον, το νέο YOOPI παιδικό αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και θρεπτικό επιδόρπιο για κάθε ώρα της ημέρας, αφού είναι πλούσιο σε βιταμίνη D, ασβέστιο και πρωτεΐνες, ενώ δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά και χρωστικές. Το γεγονός αυτό συμβάλλει στην αύξηση και διατήρηση και μυϊκής μάζας, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, καθώς επίσης στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τέλος, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο, έχοντας ως κύριο μέλημά της την ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών μικρών και μεγάλων καταναλωτών, μέσα από γευστικά, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE