Επιτυχία μεγάλων διαστάσεων: Στην Κύπρο ο Δ’ Προκριματικός Όμιλος Eurovolley Ανδρών

Επιτυχία μεγάλων διαστάσεων: Στην Κύπρο ο Δ’ Προκριματικός Όμιλος Eurovolley Ανδρών

Όλα τα φώτα του ευρωπαϊκού βόλεϊ θα είναι στραμμένα στην Κύπρο το διάστημα 30 Αυγούστου – 06 Σεπτεμβρίου 2020. Μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις μεταξύ της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και των Ομοσπονδιών Κύπρου, Ισπανίας, Λετονίας και Μολδαβίας ο Δ’ Προκριματικός Όμιλος του Euriovolley Aνδρών 2021 θα διεξαχθεί στην Κύπρο. Ήδη, η CEV ανάρτησε το γεγονός στην ιστοσελίδα της.

Η Εθνική μας σε ένα πολύ σπουδαίο γεγονός και μια μεγάλη πρόκληση θα αντιμετωπίσει τις Ισπανία, Λετονία και Μολδαβία με στόχο το θαύμα της πρόκρισης. Η κυπριακή ομάδα θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες που θα γίνουν όλοι στην Κύπρο και τις τρεις ομάδες. Η πρώτη τριάδα αγώνων θα γίνει στις 30, 31 Αυγούστου και 01 Σεπτεμβρίου και η δεύτερη στις 04, 05 και 06 Σεπτεμβρίου.

Η διοργάνωση του Δ Προκριματικού Ομίλου αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ΚΟΠΕ και τους χειρισμούς που έγιναν από τον πρόεδρο Δρα Μιχάλη Κρασιά. Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία είχαν ο γενικός διευθυντής Λίνος Πετρίδης και ο τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Στεφανίδης (συμμετείχαν στις τηλεδιασκέψεις με την CEV πείθοντας με τα επιχειρήματά τους). Οι άλλοι προκριματικοί Όμιλοι θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο. Άρα, όλοι οι προβολείς του ευρωπαϊκού βόλεϊ εκείνες τις ημέρες θα είναι στην Κύπρο.

Η τελική φάση του Eurovolley Ανδρών θα διεξαχθεί σε τέσσερις χώρες Πολωνία, Τσεχία, Εσθονία και Φινλανδία.

Πηγή: ΚΟΠΕ

The post Επιτυχία μεγάλων διαστάσεων: Στην Κύπρο ο Δ’ Προκριματικός Όμιλος Eurovolley Ανδρών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE