Στο προσκήνιο το «ΦΛΕΡΤ» για τον παίκτη του Απόλλωνα

Στο προσκήνιο το «ΦΛΕΡΤ» για τον παίκτη του Απόλλωνα

Δημοσιεύματα σε Λουξεμβούργο και Ελλάδα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΟΦΗ για απόκτηση από τον Απόλλωνα του αμυντικού Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας (13-07-2020) η ιστοσελίδα στην Ελλάδα www.gazzetta.gr αναφέροντας δημοσίευμα στο Λουξεμβούργο γράφει τα εξής:

«Στο Λουξεμβούργο έφεραν εκ νέου στο προσκήνιο το «φλερτ» του 23χρονου στόπερ με τους κρητικούς

Στην μεταγραφική «εξίσωση» του ΟΦΗ βάζουν, ξανά, από το εξωτερικό τον Βαχίντ Σελίμοβιτς. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός «έπαιξε» τον Γενάρη για τους κρητικούς, όμως τότε δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Από το Λουξεμβούργο όπου γεννήθηκε και είναι διεθνής ο με καταγωγή από τη Σερβία κεντρικός αμυντικός, αναφέρουν πως στο «Γεντί Κουλέ»… κοιτούν πάλι την περίπτωσή του, από τη στιγμή που ο παίκτης θέλει να φύγει από τον Απόλλων Λεμεσού. Ομως την ίδια στιγμή από το Νησί της Αφροδίτης του έχουν μεταφέρει πως για να αποχωρήσει θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά και συμμετέχει στην προετοιμασία τους στις Πλάτρες.

Ο νεαρός στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μετζ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε 13 ματς του κυπριακού πρωταθλήματος που διακόπηκε».

The post Στο προσκήνιο το «ΦΛΕΡΤ» για τον παίκτη του Απόλλωνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE