Τι έγινε στη συνάντηση στο Δημαρχείο Λεμεσού με θέμα… γηπεδικό – Οι υποσχέσεις που δόθηκαν (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Τι έγινε στη συνάντηση στο Δημαρχείο Λεμεσού με θέμα… γηπεδικό – Οι υποσχέσεις που δόθηκαν (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΖ Ζακακίου σχετικά με τη σημερινή συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο Λεμεσού και σας είχαμε ενημερώσει για αυτή πιο πριν.

Διαβάστε: 

ΚΑΛΕΣΕ συνάντηση ο Δήμαρχος για ΘΕΜΑ… γηπεδικό – Ποιοι έχουν πάρει πρόσκληση

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Λεμεσού συνάντηση με τον Δήμαρχο κύριο Νίκο Νικολαΐδη, με τους Δημοτικούς συμβούλους, κύριο Λοΐζο Μαυρουδή και Γιώργο Επαμεινώνδα, πρόεδρο ΑΕΖ, Στέλιο Χρίστο, όπως τον κοινοτάρχη Ζακακίου, Ανδρέα Δημητριάδη, καθώς και τον κύριο, Άκη Λεβεντη, και τον κύριο Αύγουστη εκ μέρους του Δήμου Λεμεσού, παλιός ποδοσφαιριστής του Άρη Λεμεσού.

Η συνάντηση ήταν πολύ επικοδομητική και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς συμβούλους που παρευρέθηκαν για την κατανόηση τους για τη μεγάλη τρύπα που λέγεται κοινοτικό στάδιο Ζακακίου και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν το αδύνατο δυνατό έτσι το γήπεδο έδρα της ομάδας μας, ΑΕΖ, θα πληρεί τις προδιαγραφές και έτσι θα είναι έτοιμο πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος».

 

The post Τι έγινε στη συνάντηση στο Δημαρχείο Λεμεσού με θέμα… γηπεδικό – Οι υποσχέσεις που δόθηκαν (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.