Ομόνοια: O προπονητής που εφάρμοσε το επιθετικό ποδόσφαιρο

Ομόνοια: O προπονητής που εφάρμοσε το επιθετικό ποδόσφαιρο

H Ομόνοια στην ενότητα «προπονητές» πρόσθεσε τον Ιάνκο Ντίνκοφ, ο οποίος ήταν προπονητής της ομάδας τη χρονιά 1985-86 και εφάρμοσε ένα επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

«Ο Ιάνκο Ντίνκοφ γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1937 στην Ντούπνιτσα της Βουλγαρίας και διετέλεσε προπονητής της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 1985-1986. Αφού πρώτα προπόνησε την ομάδα της γενέτειρας του, Μάρεκ Ντούπνιτσα, αλλά και την Εθνική ομάδα της χώρας του, κατηφόρισε στο νησί μας για λογαριασμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η σεζόν ξεκίνησε με δύο νίκες με το εμφαντικό 5-0 σε βάρος της Μαλτέζικης ομάδας, Ραμπάτ Άγιαξ και πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Ακολούθως το «τριφύλλι» αντιμετώπισε την Άντερλεχτ χάνοντας 1-3 στο κατάμεστο Μακάρειο και 1-0 στις Βρυξέλλες.

Οι «πράσινοι» απώλεσαν το Σούπερ Καπ με 1-0 από την ΑΕΛ, ενώ στο κύπελλο η πορεία τους σταμάτησε στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα η ομάδα μας αν και πραγματοποίησε μόλις δύο ήττες τερμάτισε στην 2η θέση με 40 βαθμούς, έχοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 62 γκολ.

Ο Ντίνκοφ εφάρμοσε ένα επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου, όμως δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τίτλο».

The post Ομόνοια: O προπονητής που εφάρμοσε το επιθετικό ποδόσφαιρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE